Benvinguts i benvingudes al Viqui del programa educatiu Grumet Èxit. Aquí trobareu vídeos, fotografies, enllaços externs i activitats que us han de permetre preparar les sessions abans d'embarcar-vos i valorar què heu après en les vostres sessions a bord del vaixell o vaixells amb els que navegareu. La vostra feina com a grumets és desenvolupar les tasques que us siguin assignades durant la navegació, heu de tenir present que una tripulació és un equip i que la feina d'un repercuteix en la de l'altre, és per això que el treball en equip és essencial a bord del vaixell.

Per aconseguir-ho, caldrà que sapigueu fer servir el llenguatge de la gent de mar, que entengueu com es navega a vela, que participeu en la vida a bord, en definitiva que gaudiu d’una experiència que esperem us ajudi a conèixer millor el mar, el món de la navegació tradicional i fins i tot a vosaltres mateixos i als vostres companys.
En el vídeo que teniu a continuació podeu veure l'experiència de Jaume Sánchez, ex-grumet, on explica com el programa educatiu ha condicionat la seva carrera professional.
Organitza: hrg

l-diseno-grafico-empresa-museu-maritim-barcelona.jpg external image hdr_logo_ceb.giftui7ygtiu7tgikgti7yuti7urt7yurtr
t34t
gdfrgregrdggr
nkijh
hhjg
bikgu