PRESENTACIÓ


Benvinguts i benvingudes al Viqui del programa educatiu Grumet Èxit. Aquí trobareu vídeos, fotografies, enllaços externs i activitats que us han de permetre preparar les sessions abans d'embarcar-vos i valorar què heu après en les vostres sessions a bord del vaixell o vaixells amb els que navegareu. La vostra feina com a grumets és desenvolupar les tasques que us siguin assignades durant la navegació, heu de tenir present que una tripulació és un equip i que la feina d'un repercuteix en la de l'altre, és per això que el treball en equip és essencial a bord del vaixell.

En el vídeo que teniu a continuació podeu veure l'experiència dels grumets de l'Institut Fort Pius el curs 2009-2010. Segur que la vostra experiència serà igual d'emocionant.

També podeu veure el següent vídeo on Jaume Sánchez, ex-grumet, explica com el programa educatiu ha condicionat la seva carrera professional.
COM UTILITZO EL VIQUI


El viqui del Grumet Èxit és molt fàcil d'utilitzar.
  • El contingut està organitzat per temes que podeu veure en la barra de l'esquerra de la pantalla.
  • Segons el que treballeu durant la sessió a bord del vaixell, quan arribeu a l'institut i vulgueu saber què heu après, busqueu en la barra de l'esquerra el tema o temes que hagueu treballat a bord del vaixell.
  • Cliqueu i se us obrirà una pàgina amb el contingut i les activitats a fer.
  • En alguns temes tenen contingut que es treballa en vàries sessions, treballeu només el que hagueu desenvolupat a la sessió.

external image com%20funciona.jpgOrganitza: hrg

l-diseno-grafico-empresa-museu-maritim-barcelona.jpg external image hdr_logo_ceb.giftui7ygtiu7tgikgti7yuti7urt7yurtr
t34t
gdfrgregrdggr
nkijh
hhjg
bikgu